mitsubishielectric.fi
mitsubishielectric.fiMitsubishi ElectricPaavo Kataikko OypalvelutMitsubishi Electricin jälleenmyyjätyhteystiedotmitsubishielectric.fimitsubishielectric.fi

 

kotitaloustuotteettuotteet yrityksille ja teollisuuteen

mitsubishielectric.fi mitsubishielectric.fi
mitsubishielectric.fi

 

 

Laadun takaa Paavo Kataikko Oy

 

 

Paavo Kataikko Oy

 
 

 

Paavo Kataikko Oy on vuonna 1995 perustettu yksityisomistuksessa oleva ilmalämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja ilma-vesilämpöpumppujen maahantuontiyritys.

 

Paavo Kataikko osallistui aktiivisesti Mitsubishi Electricin tuotekehitykseen tehtaan insinöörien kanssa ja tulokset ovat yhä nähtävissä laitteiden varmatoimisuudessa ja sulatusjärjestelmissä. Paavo Kataikko Oy toi ensimmäisenä yrityksenä Suomeen Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput.

 

Tuomme maahan vain Pohjolan olosuhteisiin kehitettyjä, ehdottomasti aitoja Mitsubishi Electricin laitteita. Koska olemme keskittyneet vain yhteen tuotemerkkiin, Mitsubishi Electriciin, on tekninen asiantuntemuksemme alan huippua. Näin varmistamme myös takuupalveluiden parhaan toimivuuden.

 

Yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistamme on kuluttajien tietoisuuden lisääminen lämpöpumpun energiataloudellisista vaikutuksista, joten läheinen yhteistyö jälleenmyyjäkumppaniemme kanssa on meille todella tärkeää.

 

Koulutetut jälleenmyyjämme takaavat kuluttajalle parhaimman ja luotettavimman palvelun. Teknisen tuen asentajamme palvelevat pääkaupunkiseudun yritysasiakkaitamme myös laiteasennusten osalta.

 

 

Paavo Kataikko Oyaaa

 

 

sv

 

 

mitsubishi electric
yhteystiedot