mitsubishielectric.fi
nappiriviMitsubishi ElectricMaahantuoja Paavo Kataikko OyMitsubishi electricin jälleenmyyjatPaavo Kataikko Oy yhteystiedotnappirivi_oik

 

Laadun takaa - Paavo Kataikko Oy

 

 

Paavo Kataikko Oy

 
 

 

Yrityksemme on ilmankäsittelyalan asiantuntija ja maahantuoja Suomessa. Maahantuomiimme ja myymiimme tuotemerkkeihin kuuluu lämpöpumppualan huippumerkit kuten: LG, Coolwex, Mitsubishi Heavy ja Mitsubishi Electric

 


 

Paavo Kataikko Oy on vuonna 1995 perustettu yksityisomistuksessa oleva ilmalämpöpumppujen, ilmastointilaitteiden ja ilma-vesilämpöpumppujen maahantuontiyritys.

 

Tuomme maahan vain Pohjolan olosuhteisiin kehitettyjä laitteita. Koska olemme keskittyneet juuri lämpöpumppujen edustukseen ja laadukkaisiin merkkeihin on tekninen asiantuntemuksemme alan huippua. Näin varmistamme myös takuupalveluiden parhaan toimivuuden.

 

Yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistamme on kuluttajien tietoisuuden lisääminen lämpöpumpun energiataloudellisista vaikutuksista, joten läheinen yhteistyö jälleenmyyjäkumppaniemme kanssa on meille todella tärkeää.

 

Koulutetut jälleenmyyjämme takaavat kuluttajalle parhaimman ja luotettavimman palvelun. Teknisen tuen asentajamme palvelevat pääkaupunkiseudun yritysasiakkaitamme myös laiteasennusten osalta.

 

Palvelemme asiakkaitamme www-sivujen, erillisen jälleenmyyjäsivuston sekä puhelimen välityksellä. Myyntiedustajamme kiertävät jatkuvasti ympäri Suomea.

 

 

Paavo Kataikko Oyaaa

 

 

sv

 

 

mitsubishi electric
yhteystiedot